Binnen- en buitenschilder Amsterdam

Zowel binnen- als buitenschilderwerk verlangen belangrijke materiaalkennis, evenals ervaring en deskundigheid van de schilder. Het buitenschilderwerk dient immers langdurig onderhoudsvrij te blijven na de schildersbeurt. Daarnaast dienen de gebruikte producten hoogwaardig- en vrij te zijn van bepaalde chemicaliën. De schilders van Le Soleil, gevestigd in Amsterdam, kennen als geen ander de fijne kneepjes van het vak.

Advisering

Minstens zo belangrijk: klanten van Le Soleil kunnen rekenen op vakkundig advies en het gezamenlijk inspecteren van het te schilderen pand, alvorens zij een offerte ontvangen. De offerte is altijd specifiek, zodat beide partijen weten waar zij aan toe zijn. Eveneens wordt de tijdsduur opgenomen binnen de offerte.

Actief in Amsterdam

Wat betreft schilderwerk is Amsterdam een diverse stad. Panden op de monumentenlijst vergen soms weer een andere aanpak dan onderhoud van VVE panden. Schildersbedrijf Le Soleil is van alle markten thuis en werkt nauw samen met enkele woningstichtingen, VVE’s, maar zet zich ook dagelijks in voor schilderswerkzaamheden aan particuliere panden.

Bezoek voor meer informatie de website.