Buitenschilder

Buitenschilder

Door sterk wisselende weersomstandigheden heeft buitenschilderwerk in Nederland veel te voorduren. Regen, sneeuw, hagel, zonneschijn; uw schilderwerk moet tegen alle invloeden bestand zijn! Buitenschilderwerk bevordert de levensduur van het geschilderde.

Wat valt er onder buitenschilderwerk?

Onder buitenschilderwerk valt niet alleen het schilderen van (houten) kozijnen, maar ook beton, steen, staal en kunststoffen panden of hekwerken. Daarnaast voeren buitenschilders ook kleine reparaties uit bij bijvoorbeeld houtrot. Goed schilderwerk helpt uw woning in goede staat te houden. Slecht schilderwerk kan uw woning doen dalen in waarde door rot of simpelweg een minder mooi aanzicht. Laat uw buitenschilderwerk tijdig verrichten!

Regelmatig onderhoud

Voor een optimale levensduur van de verf is het van belang het geverfde zo schoon mogelijk te houden. Zand, modder, bladeren kunt u zelf verwijderen met water.

Uiteraard moet het schilderwerk ook worden bijgehouden, u zult het eens in de zoveel tijd opnieuw moeten laten schilderen. Hoe vaak hangt af van de ondergrond, de gebruikte materialen, maar zeker ook de afwerking.

Vakmanschap

Professionele buitenschilders weten de geschikte verfsoort bij de ondergrond te kiezen. Bij het schilderen weten zij de juiste hoeveelheid lagen aan te brengen, met de juiste dikten en zorgen voor een goede afwerking. Het is verstandig om dit door een professionele schilder te laten doen die er voor zorgt dat u optimaal profijt heeft van ‘de lik verf’. De verf moet nauwkeurig worden aangebracht en vooral met buitenschilderwerk vergt dat vakmanschap.

Laat u door uw schildersbedrijf adviseren hoe vaak u een nieuwe schilderbeurt nodig heeft.

Buiten schilderwerk in de winter

Misschien denkt u bij buitenschilderwerk aan de zomer omdat het dan droog is, maar tegenwoordig is het heel goed mogelijk om ook in de winter te schilderen. Door het schilderwerk af te dekken (met behulp van steigers of in galerijen) en de toegenomen kwaliteit van verfmateriaal kan dezelfde kwaliteit geleverd worden als in de zomer.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!

    Type code over*: captcha


    Schilder offerte check