Kant-en-klaar afgelakte binnendeuren

Je eigen smaak en stijl
Je huis wil je naar jouw eigen smaak en stijl inrichten. Binnendeuren hebben veel invloed op de sfeer in jouw huis. Het ontwerp en de uitstraling, maar ook het materiaal, dat bijvoorbeeld het geluid bepaalt zodra je de deur sluit. Zo divers als het huizenaanbod is, zo divers is ook ons aanbod gelakte binnendeuren. Een binnendeur geeft extra karakter aan een huis en zal vaak de stijl van een huis versterken. Daarom is het belangrijk dat je voor jouw huis de juiste stijl binnendeur kiest. Omdat je in een huis vaak al genoeg te doen hebt kan een kant-en-klare afgelakte binnendeur uitkomst bieden. Vooral als je meerdere binnendeuren in je huis wilt vervangen kan het verven hiervan een tijdrovende klus zijn. Gemak dient de mens en daarom is er een uitgebreid aanbod gelakte binnendeuren in neutrale wittinten.

Nieuwe look
Wil jij met zo min mogelijk inspanning een nieuwe look in je huis? Dan kies je voor kant-en-klaar binnendeuren, deze deuren zijn afgelakt en is het (eventuele) glas direct gemonteerd. Je kunt kiezen uit stompe deuren en opdekdeuren. Bij een stompe situatie valt de deur geheel in het kozijn en wordt afgehangen aan scharnieren. Bij een opdek situatie valt de deur niet helemaal in het kozijn (juist deels op het kozijn) en wordt afgehangen met speciale paumelles. De deuren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van klassiek tot modern. Houd bij het kiezen van een deur altijd rekening met het soort deur dat je nodig hebt.

Opdekdeuren
Opdekdeuren zijn bijzonder geschikt om afgelakt te bestellen. De gaten voor de montage van de paumelle scharnieren en het insteekslot zijn direct in de opdekdeur gefreesd. Geen geklus of geschilder meer met afgelakte binnendeuren.

Verschillende opties
Er is keuze uit verschillende glasdeuren, paneeldeuren en lijndeuren. Voor sommige ruimtes is het beter een dichte deur te hebben, bijvoorbeeld bij slaapkamers en toiletten. Hiervoor heb je dichte paneeldeuren en lijndeuren, waarbij lijndeuren vaak de modernere optie zijn. Naar andere ruimtes is het misschien wenselijk een open uitstraling te hebben, zoals naar de woonkamer of keuken. Daar gebruik je dan, uit dezelfde serie, de glasdeuren voor. Door afgelakte binnendeuren uit dezelfde serie te gebruiken creëer je eenheid in je woning.

Verschillende kleuren
Gemak is het sleutelwoord bij de afgelakte binnendeuren. Nieuwe modellen in verschillende stijlen en afgelakt in verschillende tinten. Uit voorraad leverbaar in opdek links of rechts. Bij de glasdeuren is het glas al voorgemonteerd. Snel nieuwe en strak afgelakte binnendeuren in huis? U hoeft alleen nog maar te kiezen welke kleur en stijl jouw voorkeur heeft. De levertijd is 6 weken.

Klaar in 15 minuten
Ga voor een complete, afgelakte binnendeur en geef je huis in een handomdraai een nieuwe, eigentijdse sfeer! Het enige dat je zelf nog hoeft te doen is de binnendeur afhangen. En dat kan al in 15 minuten! Zet de puntjes op de ‘i’ met bijpassend deurbeslag, een prachtig schuifdeursysteem of een automatische tochtvaldorpel.