Winterschilder

Winterschilder

De winterschilder is een schilder die in de wintermaanden schilderwerkzaamheden verricht. Het is ook een collectief dat er op gericht is schilders in de winter aan opdrachten te helpen. De schilderwerkzaamheden kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden. Het begrip winterschilder is ontstaan in 1949 ontstaan zodat schilders in de winter tegen flinke kortingen toch aan klussen wisten te komen.

De voordelen van de Winterschilder

Voor u betekent de winterschilder dat u in de winter optimaal kunt profiteren van de diensten van schilders. Vakmanschap dat in de rest van het jaar wellicht onbetaalbaar is, komt nu binnen bereik. Vaak bieden zij een winterkorting, zowel over de uurlonen als de materialen. Elk schildersbedrijf kan haar eigen kortingen bepalen, dus kijk goed rond! Kortingen kunnen oplopen tot wel 30%.

Kwaliteit

Sommige mensen vragen zich af of deze winteracties niet ten koste gaan van de kwaliteit. Het idee wat men heeft bij ‘de laatste restjes’. Bij winterschilders hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Het begrip winterschilder gaat niet voor niets al jaren mee! Zonder korting zijn er gewoon weinig opdrachten voor schilders (in tegenstelling tot in de rest van het jaar). Het doel is dan ook om meer schilder klussen te krijgen en dus alle reden om ook hier kwaliteit te leveren.

Vergelijk aanbieders

Het loont de moeite om te kijken welk schilderbedrijf de meeste korting geeft. De kortingen kunnen erg verschillen. Leg daarom verschillende offertes naast elkaar en vergelijk wat u kwijt zou zijn bij de één of de ander. Vergelijk ook de kwaliteit van de gebruikte materialen, en ga altijd in zee met een erkend schilderbedrijf. Maak van de winter de mogelijkheid om uw huis voor een voordelige prijs op te knappen zodat u weer fris de lente ingaat!

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!

    Type code over*: captcha


    Schilder offerte check